Setterklubbens prov i Bruksvallarna

Tjoffsan vinnare BruksvallarnaDirekt efter jakten åkte vi söderut till Bruksvallarna och Setterklubbens huvudprov i Bruksvallarna.
Jag dömde där den första dagen. Det var unghundar och öppenklass hundar, men vi hade otur och hamnade på en mark där det var glest mellan riporna. Dagen efter var det dags för segrarklass och Tjoffsan var anmäld. Provet gick på öppen fin terräng och det var gott om ripor. Det blev en fantastisk dag för oss, Tjoffsan vann sin segrarklass med cert och vid matchning om Cacit, så utsågs hon till segrare även där. Hon är därmed Int JCH och det är första hunden i kennelns historia.

Kjell Bygdegård med Heggelifjellets Messi (1 skl cert reservcacit) och Kjell med Hagalidens Tjoffsan (1 skl cert cacit).

Kjell med Hagalidens Tjoffsan (1 skl cert cacit) och Kjell Bygdeståhl med Heggelifjellets Messi (1 skl cert reservcacit).

Gunnar Hedlund med Högfjällshundens Lina (2 skl), Kjell Bygdeståhl med Heggelifjellets Messi och Kjell med Hagalidens Tjoffsan

Gunnar Hedlund med Högfjällshundens Lina (2 skl), Kjell Bygdeståhl med Heggelifjellets Messi och Kjell med Hagalidens Tjoffsan.