Valpar

Vi planerar för settervalpar efter vår SUCH Hagalidens Carmencita under våren 2023.

_____________________________________________________________________________

Just nu (2020) har vi valpar efter Hagalidens Tjoffsan och  Danceattens Leroy (Kogtveds Malou Da Flora/ Losey Du Val Du Ruth). 2 tikar och 5 hanar.

_____________________________________________________________________________

Vi har valpar mellan Hagalidens Tjoffsan och Danguns Prime. Det är 5 hanar och 5 tikar, av olika färger.

Tikvalparna 4 veckor (2) Tikvalparna 4 veckor (5) Tjoffsan valpar hane 4 veckor (1) Tjoffsan valpar hane 4 veckor (2)

____________________________________________________________________________

Valparna har nu blivit en vecka gamla! Just nu bor valparna med sin mamma inne i köket, där hon sköter om dem genom att mata, städa och ge dem värme. För valparna är det en lugn tid med mycket sömn och mat, samtidigt som de växer så det knakar! Vi har laddat upp några bilder på valparna, som ni kan se här.

______________________________________________________________________________

Den 14/2 kom Flingas valpar! 3 tikar och 5 hanhundar, alla friska och fina! Valparna är från Hagalidens Flinga och Bjernrup´s Birk.

______________________________________________________________________________

Då valparna från kullen 2013 har varit lyckade har vi nu åter igen parat vår egna Flinga med Bjernrup’s Birk! Vi hoppas på att med denna parning kunna leverera nya hundar med samma stil och fart som vi har sett från kullen 2013, som bland annat Hagalidens Tjoffsan kommer ifrån. Om allt går vägen så förväntas valparna att vara leverensklara i mitten av april, 2015.

_______________________________________________________________________________

Parningen mellan Hagalidens Flinga och med den danska hunden Bjernrup’s Birk har nu resulterat i sju valpar! Födda 26/5. Det blev fyra hanar och tre tikar, allting gick som det skulle och Flinga verkar vara nöjd med att vara mamma. Vi är mycket glada över att ha valpar i huset igen och ser med spänning och förväntan på deras utveckling.

Samtliga valpar är trefärgade. Bilder på Flingas valpar kan ni se här!

Birk har hittils tilldelats hela 6 x 1 UK och är nu VK-hund. Birk är en stilfull och stort gående engelsk setter som dessutom har en mycket fin exteriör. Birk har testats för PRA, vilket han var fri ifrån.

Bjerndrup´s Birk mars 2013 (10)

Birk kommer ifrån en fantastiskt lyckad kombination mellan Senjas Ilex och DKJCH Bjernrup’s Blanco. Birks fyra kullsyskon har alla 1:a pris på jaktprov.

Kombinationen mellan Senjas Ilex och Bjernrup’s Blanco gjordes senare om och resultatet blev minst lika bra där bland annat Bjernrup’s Messi blev Derbyvinnare i Danmark 2013. Ytterliggare två kullsyskon blev placerade i derbyt.

Hör av er om ni är intresserade!

Se bilder på tidigare valpar i vårt bildgalleri!